f
 • Mirë Se Vini Blej Cs Server

  Me qmime të lira si dhe siguri 100%

  Lipjani ~ Hosting ju ofron support 24 / 7

  IP Adress: 164.132 & 51.255

  Lokacionet: France

 • server

  Mbështetje 24h

  Mbështetja jonë është këtu ditë e natë për t'ju ndihmuar me problemet tuaja.

  Lipjani është një hosting i bazuar përgjegjshëm minimal, me qmimet më të mirë , të lirë dhe me Serverat Ultra Moderne

Planet & Qmimet

$2

Cs Server 1.6

Pako Basic

 • 12 Slot
 • IP : 164.132 & 51.255
 • Low Ping
 • DossProtection
 • 24/7 Support

Buy Now

$3

Cs Server 1.6

Pako Silver

 • 16 Slot
 • IP : 164.132 & 51.255
 • Low Ping
 • DossProtection
 • 24/7 Support

Buy Now

$5

Cs Server 1.6

Pako Premium

 • 32 Slot
 • IP : 164.132 & 51.255
 • Low Ping
 • DossProtection
 • 24/7 Support

Buy Now

secure

Siguria Juaj!

Hosti ka për detyrë tju siguroj Produktet të cilat mund të bien prej Sulmeve DosS ose FloodAttack!

secure

Statistikat e Hostit

Hosti ynë dita ditës është duke u bërë më i madh .Numri i klientëve është duke u shtuar për arsye të punës tonë e cila pëlqehet nga të gjithë.

secure

Support 24/7

24 Or - 7 Dit të javës në dispozicion për tju ndihmuar si dhe ta rregullojm gjdo problem që kini apo keni nevoj të bëni ndonjë ndryshim!